Weirdest of dreams!

Jag drömde en sjuk dröm inatt..!
Vi var ute och cruisade med familjen, det var mörkt ute och vi var ensam bil på vägen.. Plötsligt måste vi väja för något mystiskt djur på vägen och vi spinner ut på ett fält, bilen blir total mos och vi kravlar oss sakta ut, alla oskadda som tur var!

Då kom en snubbe med ett två meter långt gevär och vi skulle bli skjutna av en bilstylare, vilket öde!
han svängde runt med geväret och sköt ihjäl någon snubbe med orange hår som jag inte vet var han kom ifrån men plötsligt så exploderade bilstylaren och allt som var kvar var en hög med rött klaffs!
Men när vi gömde oss i diket dök di leva upp från skogen och kastade eldbollar mot oss så vi fick ta skydd, när vi kastade tillbaks så försvann han i tomma intet!

Eftersom vi plötsligt var utan för vårat hus så tog vi med oss varsin extra T-shirt och satte hästarna (som vi tydligen hade!) i en skrinda för att smyga vidare längs med buskarna, det var då vi insåg att vi har en magiker efter oss!  

Plötsligt dök Jakob Gometz upp och någon random på två små bmx och hade med sig en låda som det rök ur för det var massa vidbrända knäckebröd i den, Jake blev vild och panikslagen men jag tog honom i örsnibben och sa till honom på skarpen.. Magikern var oss på spåren! Medans vi skyndade därifrån så skymtade vi farmor i mörkret iklädd en tomtemössa och ett skräckinjagande flin som syntes långväga eftersom det lystes upp av hennes röda lysande ögon.. vi insåg att det var hon som ville ha ihjäl oss! 

..sen vaknade jag xD

Kommentarer
Postat av: Amandus

hahah drömmen låter ändå spännande :O trots att din farmor ville ha ihjäl dig.. börja skriv en bok baserad på dina drömmar kanske? ;P

2010-10-11 @ 15:35:10
Postat av: Systeryster

hahahaha, du är så sjuk! ^_^

2010-10-19 @ 07:04:35



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback