Flickvännen..

‎...hade varit och inhandlat en garderob på IKEA.
När hon kom hem började hon att montera upp den. Utanför hennes fönster fanns en busshållplats.
Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop..!
Hon monterade upp den igen och samma sak hände.
Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa problemet.
Montören fick ihop garderoben men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll återigen ihop! När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i garderoben för att se vad det var som egentligen hände.
Just då kom kvinnans make hem.
Han var nyfiken på hur garderoben såg ut som hans fru hade inhandlat och stegade in i rummet där garderoben stod. När han beundrat den ett tag bestämde han sig för att öppna garderobsdörren för att se hur den såg ut innanför.
Montören och mannens blickat möttes då varpå montören sa: "Nu tror du väl inte på mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen."

Weirdest of dreams!

Jag drömde en sjuk dröm inatt..!
Vi var ute och cruisade med familjen, det var mörkt ute och vi var ensam bil på vägen.. Plötsligt måste vi väja för något mystiskt djur på vägen och vi spinner ut på ett fält, bilen blir total mos och vi kravlar oss sakta ut, alla oskadda som tur var!

Då kom en snubbe med ett två meter långt gevär och vi skulle bli skjutna av en bilstylare, vilket öde!
han svängde runt med geväret och sköt ihjäl någon snubbe med orange hår som jag inte vet var han kom ifrån men plötsligt så exploderade bilstylaren och allt som var kvar var en hög med rött klaffs!
Men när vi gömde oss i diket dök di leva upp från skogen och kastade eldbollar mot oss så vi fick ta skydd, när vi kastade tillbaks så försvann han i tomma intet!

Eftersom vi plötsligt var utan för vårat hus så tog vi med oss varsin extra T-shirt och satte hästarna (som vi tydligen hade!) i en skrinda för att smyga vidare längs med buskarna, det var då vi insåg att vi har en magiker efter oss!  

Plötsligt dök Jakob Gometz upp och någon random på två små bmx och hade med sig en låda som det rök ur för det var massa vidbrända knäckebröd i den, Jake blev vild och panikslagen men jag tog honom i örsnibben och sa till honom på skarpen.. Magikern var oss på spåren! Medans vi skyndade därifrån så skymtade vi farmor i mörkret iklädd en tomtemössa och ett skräckinjagande flin som syntes långväga eftersom det lystes upp av hennes röda lysande ögon.. vi insåg att det var hon som ville ha ihjäl oss! 

..sen vaknade jag xD